4.- 5.8.2017

ruutinrannan puisto kemi

Päästä irti edes kerran kesässä ja koe Satama Open Air VIP

 

Ota aikaa itsellesi ja lähde juhlimaan viikonloppua aikuisten seurassa. Satama Open Air festivaalit kerää vuosittain yhteen yli 10 000 saman henkistä vierasta. Näistä juhlista ei kannata jäädä kotiin.

 

Kun hankit VIP-lipun, vietät 4.-5. elokuuta ihanan viikonlopun. Voit syödä, tanssia,  nauraa ja juhlia festivaalin parhailla paikoilla Suomen eturivin artistien esiintyessä. Kerää hyvä porukka ja koe aikuisten festivaaliviikonloppu Kemissä Ruutinrannan puistossa.

 

VIP alueella on molempina tapahtumapäivinä katettuna runsaan monipuolinen buffet ja sen baareissa on tarjolla runsas juomavalikoima moneen makuun. VIP-vieraana et ole avoimen taivaan alla vaan teltassa, joka on käytössä koko festivaalitapahtuman ajan. VIP-alueelta on hyvä näkyvyys lavalle. VIP-lippu sisältää varatun istumapaikan, aurinkoterassin, oman WC alueen, noutopöytä-ruokailua unohtamatta.

 

Satama Open Air festivaalin lavalle nousevat mm. Mikko Kuustonen, Pete Parkkonen, Michael Monroe, Chisu, JVG, Antti Tuisku, Neljä Ruusua, Popeda ja useita muita kotimaisia eturivin artisteja.

 

Meillä on jo satoja onnistuneita kokemuksia ja positiivisia palautteita VIP:stä. Ota yhteyttä VIP-myyntiin: kirsi@eventworks.fi / +358 20 745 9655

 

Satama Open Air VIP-lippujen lisäksi suosittelemme ostamaan myös drinkkiliput ennakkoon.

 

#satamaopenair2017

Copyright © 2017 SATAMA OPEN AIR

oikeudet muutoksiin pidätetään