Satama Open Air siirtyy uuteen paikkaan Ruutinrannanpuiston kauniille merimaisema-alueelle, joka mahdollista entistä toimivamman ja monipuolisemman festivaalin järjestämisen.

 

Tapahtuma pyrkii tarjoamaan vielä entistäkin paremman festivaalikokemuksen. Suurin muutos ja parannus festariyleisön kannalta on artistien näkyvyys. Molemmat esiintymislavat ovat aiemman päälavan kokoisia eli alueelle rakennetaan kaksi samanlaista lavaa vierekkäin Hahtisaarenkadun varteen Pohjolan Sanomien toimitalon eteen.

 

VIP-alue sijoittuu tapahtuma-alueen keskelle ja sieltä on hyvät näkymät molemmille päälavoille. Nyt lähes kaikki artistit esiintyvät VIP-teltan vieressä ja uutuutena VIP-lipun hankkineilla on mahdollisuus ostaa buffet-ruokailun lisäksi myös paljon kysytty ja toivottu yöruokailu.

 

Uutta tulee olemaan myös ysäribileet, jotka kestävät koko tapahtuman ajan säältä suojassa isossa teltassa. Tulevan kesän teemana on täysi-ikäisten laadukas kesäfestari hyvän ja monipuolisen musiikin parissa.

 

Saapuminen Satama Open Air festivaalialueelle juurikaan muutu, sillä sisääntuloportti siirtyy vain vajaat 10 metriä lähemmäksi hotelleja. Festivaalialue ja hotellien sijainti luovat tiiviin kokonaisuuden, kun kaikki mukavuudet sijaitsevat lähellä.

 

Satama Open Air juhlitaan 4.-5. elokuuta yli kahdenkymmenen artistin seurassa. Lisää artistijulkistuksia on luvassa talven ja kevään mittaan. Aiemmin julkistetut artistit ovat Vesala, Chisu, Michael Monroe, Happoradio, Popeda, JVG, Arttu Viskari, Mikko Kuustonen, Pete Parkkonen sekä Rähinä Special eli Uniikki, Brädi ja Spekti.

Satama Open Air festivaali

järjestetään Ruutinrannan puistossa

4.- 5.8.2017

ruutinrannan puisto kemi

#satamaopenair2017

Copyright © 2017 SATAMA OPEN AIR

oikeudet muutoksiin pidätetään