4.- 5.8.2017

ruutinrannan puisto kemi

Ilmiö nimeltä Bo Kaspers Orkester saapuu valloittamaan Satama Open Airin yleisön. Lauantaina 5. elokuuta Kemissä esiintyvän ruotsalaisyhtyeen musiikkia on vaikeaa lokeroida. Se on valloittavan leppoisa yhdistelmä rockia, poppia, soulia, jazzia ja latinalaisamerikkalaista tunnelmaa.

 

Konsepti on purrut menestyksekkäästi, sillä Skandinavian arvostetuimpiin lukeutuvan yhtyeen levyjä on myyty jo yli kaksi miljoonaa. Spotifyssä Grammy-palkitun yhtyeen kappaleita on kuunneltu huikeat yli sata miljoonaa kertaa.

 

Suomessakin valtavaa suosiota nauttiva yhtye on ollut 90-luvulta lähtien ollut yksi Ruotsin suosituimmista bändeistä. Solistinsa Bo Kasper Sundströmin mukaan nimetty yhtye tunnetaan myös taitavana livebändinä. Bändin on sanottu olevan lavalla omaa luokkaansa ja ehtymättömän tyylikäs.

 

Omaleimaisessa ja sympaattisessa vuonna 1991 perustetussa orkesterissa soittavat Bo Kasper Sundströmin (laulu, kitara) lisäksi Fredrik Dahl (rummut), Michael Malmgren (basso) ja Mats Schubert (piano, koskettimet, kitara). BKO:n suurimpia hitteja ovat ovat muiden muassa Hon är så söt, Låt mig komma in, Amerika, Vi kommer aldrig att dö ja I samma bil.

Satama Open Air ylpeänä esittää

Tyylikäs ja omaleimainen Bo Kaspers Orkester

saapuu valloitusretkelle Perämeren pohjukkaan

#satamaopenair2017

Copyright © 2017 SATAMA OPEN AIR

oikeudet muutoksiin pidätetään